Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 37
Ga naar:   

Pauze

30 januari 2021

Tja, zo zijn we weer heeeeel wat weken, maanden verder. Zonder positief resultaat en een gepauzeerd traject.

Wij hebben besloten voorlopig even te stoppen. Het traject te pauzeren. 

Hoe de wereld is veranderd, hoe de mensheid nu is, hoe de jeugd nu opgroeit, is niet wat wij onze kinderen willen meegeven en waarin wij ze willen laten ontplooien. Om aan de huidige wereldsituatie en maatregelen bewust een nieuw leven bloot te stellen, willen en kunnen wij niet. We maken er het beste van met ons huidige gezinnetje om zo min mogelijk van alle negativiteit mee te krijgen en te geven. 

Onze wens blijft bestaan en de ruimte zal nooit verdwijnen. Een nieuw leven blijft welkom! Maar wel pas als er weer liefde gevoeld en gegeven kan worden door de mensheid in plaats van verdeeldheid, oorlog en het onderling veroordelen. We hopen met heel ons hart dat we dit nog optijd mogen mee maken. 

Veel liefs,

Lianne en Mariska

Bijna weer zo ver

30 oktober 2020

Tja, zoals de titel het al zegt...het is bijna weer zo ver! Super spannend. Ronde 3. We gaan er weer voor. Al slaat heel soms de twijfel toe vanwege de huidige maatschappij. De maatregelen zijn zo heftig maar de mensheid is het ergst. Zo verschrikkelijk veel verdeeldheid en dan die haat! Wauw, echt bizar gewoon. Hoe haatdragend is de mensheid tegenwoordig. Los van het feit wat je mening/visie is rondom de huidige wereld situatie. Haat is niet nodig! Zeker en juist nu niet. Respecteer elkaar, waardeer elkaar! Luister naar elkaar en waardeer een ander zijn standpunten. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn!! Maar jeetje mensen, verbind!! Liefde mensen, dat maakt ons allen kei sterk! Dat gezegd hebbende (hahaha) wil ik dit bericht afsluiten. Fijn weekend

Groetjes,

Lianne

17 oktober

17 oktober 2020

Jeetje , wat gaat de tijd hard !! Gisteravond wat roodachtig slijm bij het afvegen en ook nog geen positieve test dus ik ben bang dat ik toch ongesteld ga worden vandaag of morgen . Balen natuurlijk !! Maar ik zet mijn zinnen op de volgende poging , hebben clear blue ovulatie testen in huis , die vind ik toch wat duidelijker 👍. Dus dat gaan we gewoon proberen . Verder voel ik mij best oké alleen vind ik het gehele proces wel heel erg heftig en dat had ik niet zo verwacht van mijzelf , ik had verwacht dat ik dat wel even deed allemaal maar psychisch is het best zwaar hoor , maar ik heb veel steun aan Lianne , die weet mij regelmatig even een peptalk te geven , dat is fijn ! Mooie bijzondere vrouw heb ik toch aan mijn zijde staan ! Dankjewel ❤️

Hmz, raar...

08 oktober 2020

Nou, twee dagen verder pas en Mariska voelt zich weer niet zo lekker, net als de vorige keer. Beetje lopen googelen, maar daar vindt je niet veel boeiends. Ze zou kunnen reageren op een evt. bevruchting maar die kans is heeeeeeeeeel klein! Ze kan het zich ook niet meer herinneren van haar vorige 2 zwangerschappen. Zoals altijd zit er maar één ding op....AFWACHTEN!! Hahaha. Dus dat doen we natuurlijk ook gewoon weer braaf want er is niks anders te doen haha. Eind volgende week hopen we meer te weten. 

Groetjes,

Lianne

Nieuwe poging!

06 oktober 2020

Nou, een spannende tijd is weer aangebroken! We hadden een positieve ovulatietest te pakken dus daar gingen we weer. Mega spannend allemaal! Nu wachten, veel kusjes op de buik geven en fluisteren dat het zo welkom is❤. Binnen 2 weken weten we weer meer... we keep in touch!

Groetjes,

Lianne

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.