Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 37
Ga naar:   

Het is weer bijna zover

03 oktober 2020

Nou, daaaagen verder. De tijd vliegt! 

Ondertussen is Mariska al weer een paar dagen aan het testen met ovulatietesten. Volgens de kalender zou 1 oktober de eisprong moeten zijn maaaaar, natuurlijk is dat niet zo! Hahaha. Maakt niet uit, we testen rustig verder. Mijn gevoel zegt 6 oktober. Dus ben benieuwd! Zodra er weer nieuws is, dan laten we het jullie weten!

 

Groetjes,

Lianne

Helaas, op naar ronde 2!

16 september 2020

Het was echt even heel spannend. Zwanger/niet zwanger. Late ovulatie, dubbele klachten, wanneer is dan de NOD? Er zat maar 1 ding op...afwachten! Op de menstruatie OF een positieve test!

Afgelopen maandag was volgens de kalender de NOD. Maandagavond wat hele lichte bloedverlies af en toe bij het afvegen, dinsdag ook alleen in de avond met afvegen, maar overdag niets. Pijnlijke borst/tepel, wat krampjes maar géén positieve zwangerschapstest. Hmzzz, dubieus! Afwachten.....

Tot en met vanmorgen negatieve zwangerschapstesten helaas en zojuist lijkt de menstruatie echt door te zetten. Eerste ronde dus niet gelukt, jammer maar helaas. Eerste poging zwanger is ook wel een gelukstreffer natuurlijk hahaha. Natuurlijk is het even 1 minuutje flink balen, even 1 minuutje teleurstelling! Dat mag. Dat gevoel laten we ook even toe. Het mag er even zijn! Maar nu hup, door naar de volgende poging. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! We gaan er weer volledig voor. Het gevoel is alweer gezakt en de positiviteit is er al weer voor terug gekomen. Mei 2021 was blijkbaar niet de juiste maand om geboren te mogen worden hahaha.

In de week van 30 september verwachten wij het weer te gaan mogen proberen!

Groetjes,

Lianne

Poe poe

14 september 2020

Een aantal negatieve zwangerschapstesten verder. Tot nu toe nog helemaal niks. Soms denk je wat te zien maar dan knipper je een keer met je ogen en blijkt het toch niet zo te zijn. Maar toch houden we hoop! Ongeveer 9 dagen NA bevruchting gaat het vruchtje zich innestelen en vanaf dat moment kan de hcg bepaald worden. We hebben dus nog max. 3 dagen haha. 

Mariska heeft wel al 2 dagen (dit is de 3de dag) last van haar rechter borst/tepel, s nachts slaapt ze amper en overdag veel moe, krampjes... maar ja, vandaag is volgens de kalender de NOD. Maar aangezien haar ovulatie ook een kleine week later kwam dan gepland, weet ik niet of dat dan ook opschuift? In ieder geval kunnen het ook klachten zijn van aankomende menstruatie! Alleen last van haar borst/tepel heeft ze nog nooit gehad! Dus wat dat betreft geeft dat een ieniemienie beetje sprankje hoop! Al zou je dan wel een positieve zwangerschapstest verwachten, toch?! Kortom...heel verhaal maar komt er op neer dat we gewoon moeten afwachten! Hahaha.

Groetjes,

Lianne

Zenuwslopend

07 september 2020

Poe, één week geleden de eerste poging gehad en 2 dagen geleden voor de zekerheid een 2de poging. Sinds zaterdag heeft Mariska krampjes en af en aan misselijk. Nog zoooooo vroeg en bijna onmogelijk maar, het KAN van een net begonnen zwangerschap zijn. Uiteraard al getest, maar die waren logischerwijs negatief haha. Kan ook nog onmogelijk positief zijn, maar je wil zo graag een verklaring voor die rare misselijkheidsaanvallen hebben. We hebben maar besloten iedere ochtend te gaan testen tot we of een positieve test in handen hebben of dat de menstruatie in gang is gezet haha. Wat een mutsen zijn we toch ook he?! Ik hoor het jullie denken......🙈

Tot snel!

Lianne

Ronde 2!!

04 september 2020

wat zit het menselijk lichaam toch wonderlijk in elkaar. Soms doet het gewoon iets totaal anders als dat je zou verwachten hahaha.

16 augustus was de eerste dag van de laatste menstruatie van Maris. Volgens de kalender zou dan 30 augustus de eisprong moeten zijn. Ongeveer dan he?! De 27ste zijn we begonnen met ovulatietesten. De 29ste hadden we een heeeeeel licht teststreepje te pakken + wat licht bloedverlies. Dat heeft Mariska meer rond de ovulatie. Dus perfect! Echter, een heeeeeeeeel licht streepje betekend echt bog negatief. We zijn dus verder gegaan met testen en hetvwerd niet donkerder. Het lichte bloedverlies bleef samen met de lichte teststreepjes. Daarom er voor gekozen om afgelopen Maandag, de 31ste, toch de eerste poging te gaan doen. Maris had ook wat krampen, dus tja...misschien reageert ze niet zo heel sterk op deze ovulatietesten. 

We zijn wel door blijven testen om te kijken wanneer het hele lichte streepje dan zou verdwijnen. Nou, dat lichte streepje verdween dus niet hahaha. Lekker verwarrend. Tot ineens gisteren het teststreepje wat donkerder werd. Hun? Dat is gek!! Vanmorgen nog eens getest en toen was tie nog weer ietsje donkerder, vanmiddag getest en weer ietsje donkerder en nu net getest en echt werkelijkneen knaller!! 19-21 dagen na de eerste dag van de laatste menstruatie dus pas een eisprong! De test geeft 24 tot 48 uur van te voren een eisprong aan. Vandaar de 19 tot 21 dagen. Oke!!! Die hadden we niet zien aankomen, een week lang de vruchtbare periode hebben hahaha. Wij hebben contact opgenomen met de donor en gelukkig kan EN wil hij een tweede donatie doen. Wij boffen echt enorm met onze donor! Dus morgen een tweede ronde! Net zo spannend als de eerste ronde. Dat gevoel is niet minder! 

We zijn dus even een beetje in de war haha. Maar goed....

Op naar ronde 2!🤣

Groetjes,

Lianne

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.