Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 37
Ga naar:   

1e poging !!

31 augustus 2020

Vandaag was de dag , de 1e poging , wow wat was het spannend ! Hadden om 12 uur afgesproken , uiteindelijk werd dit 1 uur 😬 vol met zenuwen nog even zitten kletsen en daarna kwam het ervan om het potje af te geven . Nu fingers crossed en duimen maar !!  πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Groetjes,

Mariska

 

Linda Martena

31 augustus 2020 23:20:22

Heel veel succes.

 

Lianne en Mariska

31 augustus 2020 21:48:13

Dat is lief Sanne! We vinden het echt weer mega spannend!

Groetjes,

Lianne

 

Sanne

31 augustus 2020 21:28:08

Wij duimen mee

Sneltrein

28 augustus 2020

ohw wauw, ineens gaat alles als een sneltrein! Zo voelt het althans. Zo ben je weken op zoek naar een donor en komen we een hoop gekken tegen en zo vindt je er één. Is een super klik EN test Mariska vanavond met haar ovulatietest een heeeeeeel licht tweede streepje. Oftewel, het gaat zeer binnenkort gebeuren! Poging 1 is onderweg... de spanning en opwinding zijn weer duidelijk aanwezig. Gek, zo voelde we ons 3 jaar geleden ook toen we voor onze Foss alles aan het regelen waren! 

Spannend weer allemaal. Nu afwachten tot de test aangeeft dat het zo ver is! 

Groetjes,

Lianne 

Stukje schrijven

25 augustus 2020

Hoi allemaal , 

Ook ik laat weer eens even wat van mij horen , lijkt misschien alsof ik er minder mee bezig ben maar dat is helemaal niet zo πŸ˜„. Het zijn drukke weken geweest , vakantie , veel weg geweest met de kinderen , op zoek geweest naar een donor , veel gesprekken gevoerd en zoals Lian al zei : we hebben een matchπŸ˜„πŸ˜„. Vanaf de dag dat we mail contact hadden was er gelijk een klik . Dat bleek dus ook toen we elkaar zagen , wat fijn en wat een opluchting , nu kan het echt beginnen . Vanavond nog even gerekend wanneer de "grote" kansen ongeveer zijn en kijken of we deze maand al een start maken of volgende maand , heel spannend en ook zo onwerkelijk ofzo . Het idee om weer zwanger te gaan mogen zijn , dat vind ik al heel bijzonder , de omstandigheden zijn dit keer zo anders als bij mijn vorige 2 zwangerschappen . Bij Foss stond ik aan de andere kant en nu staat Lian aan de andere kant , gek ! Maar voor mij voelt het alsof dit kindje , een 6e kindje er al helemaal bij hoort , spannend is het zeker en ik ga ook zeker wat meer proberen te schrijven hier , leuk om het later terug te lezen en leuk om het aan mensen te laten lezen πŸ˜„ 

fijne avond allemaal ! 
liefs Mariska 

Jaaaaaa match!!

25 augustus 2020

Ja, eindelijk! Na vele reacties, mailtjes, gesprekken en een hoop vieze en gekke mannetjes hebben we dan eindelijk DE match!!!

Mega lieve, leuke, gezellige, betrokken, spontane donor waar we zoveel super veel overeenkomsten mee hebben! We hebben al uitgebreid gemaild, hele gesprekken gevoerd en uit eindelijk was afgelopen zondag de 2de poging voor een persoonlijke ontmoeting. De klik was er direct en het was gewoon super.

Na afloop even bij La Place wat gegeten en gedronken en toen naar huis gegaan. Uiteraard om alles te laten bezinken, te overdenken enz.  

's avonds toch maar weer mailcontact gezocht en beide partijen zijn het er mee eens dat we er gewoon voor gaan! AAAAAAAAAH!!!!

MEGA SPANNEND!!!!

We hopen binnen nu en 3 weken de eerste poging te doen.

Groetjes,

Lianne

Verplaatst

20 augustus 2020

En zo zijn we weer dagen verder...

De afspraak voor een ontmoeting met een potentiële donor is verplaatst. Het was 30+ graden toen en konden beiden alleen maar midden op de dag. Omdat wij er voor kiezen om een natuur wandeling maken en het zo letterlijk luchtig te houden, vonden we dat voor dat moment geen optie. Veel te heet! Dus de afspraak is verzet naar aankomende zondag. 

Wordt vervolgd......

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.