Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 37
Ga naar:   

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

03 augustus 2020

Ondertussen zijn we heerlijk aan het genieten van onze zomervakantie! Laatste week alweer en dan gaan op de jongste na, de kinderen voor 3 weken naar hun andere ouder. De meest harde weken waar ik altijd als een berg tegenop zie! Natuurlijk doen we die laatste 3 weken ook nog wel leuke dingen, maar voelt toch niet compleet en minder fijn!

De zoektocht naar een donor heeft ondertussen ook niet stil gelegen. Er zijn er best wel wat de revue gepasseerd! Sinds een weekje intensief mail contact met een potentiële donor. Het voelt goed, veel overeenkomsten. A.s. zondag hebben we een eerste kennismaking om te kijken hoe het dan voelt. Spannend weer, maar dit keer voelt het echt heel erg goed! Eigenlijk heb ik er 100% vertrouwen in. We gaan het zien en beleven...

Groetjes,

Lianne

 

Lianne en Mariska

25 augustus 2020 18:02:22

Sanne,

We hadden de afspraak verplaatst ivm de hitte. Maar zie de updat van vandaag!๐Ÿ˜€

 

Sanne

11 augustus 2020 08:00:22

Hoe was het geweest zondag?

Geen nieuws

24 juli 2020

De schoolvakantie is begonnen en de eerste week zit er hier al weer op. Nog maar 5 te gaan. Jammer!!!  

Ondertussen doen we er alles aan om in contact te komen met donoren maar het wil nog steeds allemaal niet echt lukken. Een hoop rare mannen zijn we al tegen gekomen! Bleh!! Het blijft echt uitzoeken, uitkijken, filteren, de juiste vragen stellen enz. Ik vind het heftig! Ik word er door opgeslokt en loop er de hele dag mee rond. Zijn normale donoren nog wel te vinden die geen torenhoge bedragen vragen?... ik vraag het me af! 

Maar goed, laten we positief blijven. Er komt vast wel iemand op ons pad, als de tijd daar is....

Groetjes,

Lianne

 

Lianne en Mariska

25 juli 2020 22:15:36

Hoi Sanne,

Er reageren wel mensen, maar tot nu toe niet de match! En dat is wel erg belangrijk natuurlijk.

Via een kliniek zou kunnen maar dat wil ik niet. Mensen in witte jasjes, die ons niet kennen, gaan ons keuren of wij wel geschikt genoeg zijn voor kinderen te krijgen. Je krijgt medische onderzoeken, gesprek met psycholoog enz. Veel te medisch en niet zoals wij het wensen. Ook nog wachtlijsten en het gaat voor mijn gevoel te snel over in ivf. Dan wacht ik liever tot we wel de juiste donor tegen komen๐Ÿ˜‰. 

Bedankt voor je reactie!

Groetjes,

Lianne

 

Sanne

25 juli 2020 08:35:12

Wat vervelend dat er niemand reageert. Kunnen jullie het niet via een kliniek? Of willen jullie dat niet? 

Groetjes

Nog geen succes

15 juli 2020

Nou, wat jammer! Er is nog geen contact met een evt. donor. Dat valt een beetje tegen eerlijk gezegd. We hebben wel gereageerd om paar donoren, maar nog geen reactie gehad. Van géén één! Maar, ondanks dat het echt even niet leuk is, geven we de moed niet op en zeker niet zo snel! Er komt vast wel iemand op ons pad, maar de tijd is er nog niet rijp voor. Maar wilde even laten weten dat er nog totaal geen nieuwe ontwikkelingen zijn!

 

Groetjes,

Lianne

Ontmoeting donor

11 juli 2020

Vanmiddag was het dan zo ver , vol spanning zaten wij op de bank te wachten , want we hadden afgesproken met de donor . Hebben hier 2 weken intensief contact mee gehad , veel informatie uitgewisseld , hadden eigenlijk echt het gevoel dat dit hem zou zijn en dat er een match was . Helaas , dit bleek anders , er was eigenlijk helemaal geeeen klik .,de feeling was er niet en we lagen duidelijk niet op 1 lijn , dit gevoel had ik al na 10 minuten . Maar ja je kan moeilijk iemand die 2,5 uur in de auto zit , na 10 minuten weer naar huis sturen . Dus uiteindelijk hebben we 1,5 uur vol gemaakt en hebben we afgesloten met het feit dat we er allemaal een nachtje over gaan slapen en nadenken en zodra we een keus hebben gemaakt dit laten weten . We kunnen dit wel dagen laten gaan maar dat voelde niet goed dus vanavond heb ik een appje gestuurd met de mededeling dat wij verder gaan zoeken en geen klik is vanuit onze kant . Uit zijn kant blijkt die klik er ook niet te zijn , dus dat is dan wel fijn !! Maar goed ... dit was wel echt een domper !! We wilde zo graag volgende maand starten , verder gaan , en nu moeten we weer op zoek . We gaan positief verder . Vinden vast iemand met wie we de juiste klik hebben. 

 

Groetjes Mariska 

En de zoektocht gaat door....

11 juli 2020

Wat een dag! Een aparte dag zullen we maar zeggen. We begonnen vanmorgen met een mini verjaardag van ons buurjongetje. Daar zit je dan met de wetenschap dat over een paar uur de donor op de stoep staat. Misschien wel de 'vader' van ons toekomstig kindje! Dus tja, op die verjaardag waren we er natuurlijk niet helemaal met onze gedachten erbij. Maar goed, het was een welkome afleiding! Hahaha

 

En toen, kwam daar de donor aangelopen. Het gesprek verliep niet soepel, er was geen klik en er waren nog meer dingen waardoor wij na afloop vrijwel direct nee zeiden. Nee, dit was het gewoon niet! Een domper!! En een traan! Want via de app verliep het eigenlijk zo goed. Dus dit hadden wij eigenlijk niet zien aankomen. Wij hebben dit zojuist ook naar de donor terug gekoppeld. Ook hij had inderdaad de klik niet en wat twijfels. Gelukkig is het dus van beide kanten een nee. We hebben elkaar veel geluk toegewenst en onze zoektocht gaat door.....

Groetjes,

Lianne

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.