Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 37
Ga naar:   

Start homeopathie

10 juli 2020

Zo, wat fijn! Vandaag gestart met de homeopatische ondersteuning van de domperidon en de pil. Want jeetje, wat een last van bijwerkingen! Ik ben door de domperidon zooooooo moe! Niet normaal. Kan echt letterlijk de hele dag slapen! Heel af en toe bonst mn hart even, maar dat is ook een bekend verschijnsel van de domperidon. Gisteren ecg was perfect dussss.

Van de pil wordt ik erg humeurig, hogere bloeddruk, steeds warm en dan weer koud, zeer wisselende stemmingen enz. 

Dus, vandaag begonnen met de homeopatische ondersteuning van de natuurlijke domperidon korrels en sepia korrels. Ik ben er van overtuigd dat het zn werk gaat doen!

Morgen ontmoeten we trouwens de donor. Soort van kennismakingsgesprek. Super spannend!

Dat was het weer...

Groetjes,

Lianne

ECG Lianne

09 juli 2020

Eigenlijk valt er niet heel veel te vermelden. Het was rustig de afgelopen dagen. Via de app leren we eigenlijk iedere dag de donor wat beter kennen. Bijzonder, voor ons voor het eerst om zo betrokken donor te hebben. Heel fijn!

 

Omdat ik een hoge dosis domperidon gebruik voor de melkproductie straks goed op gang te krijgen, moest ik van de huisarts wel even een ecg laten maken. Dus dat vanmorgen even gedaan. Ik ben werkelijk nog geen 5 minuten binnen geweest en de hele ecg duurde denk ik hooguit 30 seconden! Haha. En met een goedgekeurd hart de deur uit! Altijd fijn om te weten dat alles goed is. Over 2 weekjes doe ik de bloeddruk laten meten en dan hebben we het pakketje weer rond! Voor nu dus alles prima!

Tot snel weer!

Groetjes,

Lianne

Donor

04 juli 2020

We zijn al weer wat dagen verder. Ik merk zeker verandering in mijn lichaam. Prikkeltjes in mijn borsten, warmte aanvalletjes, prikkelbaarder, emotioneler en vooral HEEL erg moe! Kan uuuuuren slapen! Bekend verschijnsel bij hoge dosering domperidon en daarbij ook nog eens een wat zwaardere pil. Maar goed, kwestie van wennen! Alles voor de kleine nog niet in wording! Hahaha

We hebben ondertussen een geschikte donor gevonden na een selectieprocedure! Haha. Nu gaan we deze donor eerst beter leren kennen. Via de app hebben we eigenlijk al mooie gesprekken gevoerd en zijn we al heeeeeel veel over elkaar te weten gekomen. Erg leuk en fijn! Volgend weekend ontmoeten we elkaar in het echt en kijken dan of de klik er ook is. Erg spannend! Zo ja, dan gaan we van de eerst volgende mogelijkheid al gebruik maken! Dussssss..... zo snel kan het dan ineens gaan zeg maar! Totaal andere planning! Het leven loopt zoals het moet lopen denk ik dan....

Groetjes,

Lianne

Wat een domper

29 juni 2020

Wat een rare dagen! De afspraak met onze donor stond voor september omdat het lastig werd voor beide partijen in de zomermaanden ivm vakanties. Toen Mariska plots een positieve ovulatietest in haar handen had. Paar dagen later dan verwacht. Dus wij direct met de donor contact opgenomen of het gisteren, zondag 28 juni kon. Dit kon! Ineens ging alles zooooo snel!! Hadden we ons eigenlijk niet op voorbereid. Mega zenuwen natuurlijk! Wij richting de afgesproken plaats...kregen we vlak voor de donatie een berichtje of we even veel geld wilde betalen. Nou om een lang verhaal kort te maken zijn wij enorm teleurgesteld, verdrietig, emotioneel, boos en verward ZONDER donatie weer richting huis gegaan. Geen donor meer, staan we dan... wat een enoties. Hoe kan iemand zo lelijk doen? Bizar! We hebben al 2 kinderen van hem en dit kwam echt als donderslag bij heldere hemel! Zoals gezegd, donor kwijt. Nu opzoek naar een andere donor...

We zijn in contact met twee donoren waar een klik mee is. Kijken hoe de aankomende tijd dit zich gaat ontwikkelen.

* zucht *

Groetjes,

Lianne

Mooie gesprekken

27 juni 2020

Wat een mooie gesprekken kunnen mijn vrouw en ik hebben! Gistermiddag hebben we een mooi gesprek gehad over borstvoeding en natuurlijk ouderschap ! Wat een switch hebben wij de afgelopen 3 jaar gemaakt samen , dit is iets waar we uren over kunnen praten 😄 voor mij wordt het de 1e keer dat ik borstvoeding ga geven en dit vind ik echt wel heeeel erg spannend maar ik heb er ook zo'n zin in en kijk er zo naar uit en al helemaal dat we dit samen gaan doen , want hoe bijzonder is dat ☺️ Ik ben trots op mijn vrouw , en op ons samen ❤️
 

groetjes Mariska 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.