Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 37
Ga naar:   

Vlindertjes

26 juni 2020

dinsdag begonnen met mijn medicatie om een zwangerschap bij mij na te bootsen waardoor ik hopelijk dus (genoeg) borstvoeding ga maken. Nou, en dat er wat aan het gebeuren is in mijn lichaam, is zeker! Gisteren had ik af en toe al een apart gevoel in mijn borsten maar vanmorgen echt opgestaan met tinteltjes/vlindertjes in mijn borsten. Apart gevoel! Alsof er heel zacht gekieteld wordt ofzo. Bijna de hele dag aanwezig. Ook vervelend gevoel onder en diep in mijn buik. Baarmoeder misschien? Zo voelt het wel in ieder geval! Beetje menstruatiepijn zeg maar. Van die krampjes. Officieel zou overmorgen, zondag 28 juni, mijn eisprong zijn. Wellicht is tie vandaag of morgen en voel ik dat. Sowieso ben ik altijd erg gevoelig wat dat stukje betreft. Nou, we gaan lekker door zoals we bezig zijn. Haha. 

We praten veel, willen veel voorbereiden, zoeken veel op, lezen veel en vooral stiekem van de voorpret genieten! Heerlijk zo bezig zijn...ik hou er van!

Groetjes,

Lianne

Contact verloskundige

24 juni 2020

Er is eigenlijk niet zo heel veel te vertellen behalve dan dat er even kort app contact is geweest met de verloskundige met een update over het contact met onze huisarts en lactatiekundige en dat ik gestart ben met  de hormonen. Kreeg super lief appje terug, dus helemaal top! Veel meer nieuws is er niet! Dus.... tot snel maar weer!

Groetjes,

Lianne

De pillen zijn binnen!🤣

23 juni 2020

nou, na heel wat gedoe bij de apotheek, eindelijk mijn medicatie binnen om te kunnen gaan beginnen met geïnduceerde lactatie!!!💪 yessssss.

Onze apotheek was er niet bekend mee en wat zij konden vinden was een ander protocol met veel lagere doseringen dan mijn protocol wat ik samen met de huisarts en lactatiekundige heb vastgelegd. De apotheek wilde daar niet in mee gaan en wilde zelfs contact gaan leggen met de regiomanager/regio apotheker? Zoiets... nou, BELACHELIJK!!! Maar goed, het is goed gekomen en we hebben het! Vanavond begin ik met de eerste dosis om zo de aankomende maanden door te gaan! Mega spannend!! Nu echt officieel begonnen voor ons ukkie!! En terwijl ik dit schrijf weet niemand er nog van! Zo bijzonder allemaal. Kan niet wachten om er iets over los te gaan laten!

Groetjes,

Lianne

Huisarts en ovulatietest

22 juni 2020

Bijzondere dag vandaag. Onze huisarts werkt via een nieuw systeem, een app. Zo kan je online afspraken maken, je medicatie in de gaten jouden maar ook berichtjes sturen naar je huisarts met korte vragen. Zo, maar dat is ideaal! Geweldige uitvinding! Eergisteren, vrijdag, had ik een gesprek natuurlijk met de huisarts mbt geïnduceerde lactatie. W elanden afgesproken dat als ik de lactatiekundige had gesproken,  ik via een berichtje moest laten weten wat de adviezen waren. Nou, dat heb ik dus via de app verstuurd en kreeg vanmorgen (ja op zondag, op vaderdag!) een berichtje van de huisarts dat hij oke was en het recept ging uitschrijven! Wel vond hij de hoogte van de domperidon aan de hoge kant dus is zijn verzoek om een week na het gebruik even een ECG te laten maken, voor de zekerheid. Dat vind ik prima! Dus, misschien kan ik morgen al beginnen? Geen idee! Wachten op berichtje van de apotheek dat het binnen is. Moet besteld worden. SPANNEND!!! Bijna van start!! Zenuwen beginnen wel een beetje te komen..

Iedere avond doet Mariska braaf haar testje en vanavond leek er heeeeeel licht een 2de streepje te zien. Dat zou inhouden dat de ovulatie er aan komt. Zou erg laat in haar cyclus zijn, maar toch ja het kan! We zullen zien. Kijken of de test morgen het beter aan geeft!

Groetjes,

Lianne

Ovulatietesten

19 juni 2020

ja, daar zijn ze weer en daar gaan we weer hahaha. Voor ons de welbekende ovulatietesten! Ja hoor, we zijn nu echt serieus van start gegaan. Alles is geregeld van wat wij vóór een zwangerschap geregeld wilde hebben, donor is op de hoogte, startmaand is bekend, dus tijd voor iedere dag een ovulatietest! Vandaag begonnen...we zijn benieuwd!

We keep in touch!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.