Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 37
Ga naar:   

Natuurlijk, case-load

05 mei 2020

Veel info is er de afgelopen tijd op ons afgekomen. Sinds de zwangerschap van onze jongste zoon, zijn wij anders gaan denken, anders gaan leven, anders gaan voelen. Heel raar...maar het gebeurde gewoon. We werden 'wakker' zoals ze dat noemen. Bewust(er)....

 

Wij zijn op zoek naar een case-load verloskundige. Iemand waarbij je een intensieve band opbouwt, maar 1 gezicht ziet (wel 1 x kennismaken met een collega voor het geval dat!), andere kijk op zaken, blijft hele bevalling aanwezig enz enz. Echt heel anders dan reguliere verloskunde! Daarnaast ook passendd kraamzorg. Genoeg stof tot nadenken, genoeg stof voor weer hele mooie gesprekken met elkaar, ruimte geven, ontdekken... prachtig proces!

Wij willen graag alles afgerond en geregeld hebben vóór de zwangerschap zodat we ongestoord kunnen genieten. Case-load verloskundigen en natuurlijke kraamzorg enzo zitten meestal bomvol en wij willen GEEN stress meer ervaren tijdens een zwangerschap om alles te regelen. Dus, lekker het internet op, opzoek naar praktijken, ervaring verhalen enz....

De knoop doorhakken

01 mei 2020

De knoop doorhakken! Ja, dat is wel nodig haha. De kinderwens is er zeker nog, maar ja...wie gaat dragen? Beiden helaas minder fijne ervaringen mbt zwangerschap en/of bevallen. Dus ja, wie durft?! Mariska 2 x bevallen en Lianne 3 x. Mariska heeft wel Lianne zwanger gezien en zien bevalen, maar Lianne heeft dat niet van Mariska meegemaakt. Dus wel zo eerlijk om nu Mariska alle eer te geven hahaha. Na lange, intense maar zulke mooie gesprekken, besloten dat inderdaad Mariska ons wondertje mag gaan dragen!❤ Zo, knoop doorgehakt, daar gaan we niet meer op terug komen.

Wij volgen het natuurlijk ouderschap sinds onze jongste en wensen graag een totaal andere begeleiding bij zowel de zwangerschap, bevalling als kraamzorg dan de reguliere zorg die wij beiden bij onze kinderen gekregen hebben. Tijd om ons te gaan verdiepen! Weer een nieuwe fase in ons leven.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.