Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 7

sanne mama van niels fleur isabel en Bo

26 juni 2020 16:08:48

Wat spannend weer voor jullie. Ik ga jullie weer volgen in jullie bijzonder mooi traject. Veel succes en hogelijk mag het snel goed gaan.

Liefs

Sanne, mama van vier kindjes

24 juni 2020 12:42:10

Wat leuk om te lezen dat jullie graag nog een kindje samen willen krijgen! Tijdens de vorige zwangerschap las ik met jullie mee en toevallig kwam ik op jullie nieuwe site. Ik vond jullie verhalen altijd heel herkenbaar en mooi geschreven. Fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat en hopelijk kunnen jullie snel gaan genieten van een zwangerschap! Heel veel liefde toegewenst in deze spannende tijd!

 

Antwoord

24 juni 2020 17:10:08

Ja, dat weet ik nog!! Super leuk zeg dat je ons weer volgt. Geniet lekker van de verhalen zou ik zeggen hahaha...

Groetjes,

Lianne

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.